Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul...
Fursecuri cu ciocolataSe amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale macinati...
Fursecuri cu migdaleSe freaca untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugandu-se si galbenusurile. Se topeste jumatate din cantitatea de ciocolata...
Cornulete cu ciocolataCiocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit. Se freaca...
Biscuiti de ciocolataSe amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10...
Branzoaica cehaSe amesteca ingredientele de baza pentru aluat si smantana pana obtinem un aluat omogen care se poate intinde. Se intinde...
Biscuiti cu lamaieIngredientele se framanta, iar aluatul se lasa in frigider pentru 1 ora. Aluatul se intinde subtire si se decupeaza in...
FursecuriSe tai rondele conrnurile si se toarna lapte fiert peste ele. Se bate spuma din unt, zahar si galbenusuri. Cornurile stoarse...
Delicatese din cornAceasta reteta de saratele este foarte buna. Pentru prepararea saratelelor avem nevoie de faina, margarina, smantana si...
Saratele gustoase, ieftine si usor de preparatUntul/margarina se topeste. Faina se cerne intr-un castron adanc, se adauga zaharul si zaharul vanilat, un praf de sare. Se...
MinciuneleOuale intregi se amesteca cu zahar, se freaca trei sferturi de ora, se adauga faina. In tava unsa, se pune cate o lingurita...
Fursecuri cu anasonGalbenusurile se bat cu mixerul, apoi amestecand continuu se adauga uleiul si mierea. Se adauga fulgii de ovaz, cocosul ras...
Turta dulce cu fulgi de ovazGrisul se fierbe in lapte cu zahar vanilat, sare si zahar. Compozitia se niveleaza pe o suprafata neteda, sa aiba 1 cm...
Gris paneMargarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga faina pentru a...
Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscateMargarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga faina pentru a...
Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscateSe curata cartofii , se spala, se tai cubulete si se pun la fiert. Intre timp se spala prunele si se scot samburii. Se...
Gomboti cu pruneSe pune apa la fiert si intre timp se sfarma ciocolata alba si neagra in vase separat, dupa care se pun vasele cu ciocolata...
Piscoturi cu fructe si ciocolataUntul se amesteca bine cu faina si se adauga restul ingredientelor. Se lasa o ora la rece, dupa care aluatul se intinde la o...
Biscuiti cu ciocolataSe sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si se amesteca bine, apoi se cerne faina, se amesteca si se toarna treptat laptele...
Placinta cu lapteSe bat spuma galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat. Faina se presara in bol si se amesteca bine cu praful de copt. La...
Rulada de piscot cu crema Bailey’sSe freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina. Se adaga faina, praful de copt,...
GofriSe incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul,...
Briose cu castaneIngredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte...
Biscuiti cu diferite aromeDin oua, zahar si faina se coace un piscot subtire. Din lapte, budinca si zahar se fierbe o budinca groasa, care se va...
Rulada de nuca cu martipanStafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele si se pune...
Biscuiti cu stafideStafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele si se pune...
Biscuiti cu stafideFaina se freaca bine cu untura. Adaugam galbenusurile frecate cu putina smantana si framantam un alua pe care il lasam la...
Cornulete fragedePregateste aluatul dospit din ingredientele de sus. Aseaza aluatul pe o plansa presarata cu faina, presara-l bine cu faina si...
Cornuri cu gemMargarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul. Se amesteca bine, daca compozitia...
Batoane cu castaneSe separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu razatura de portocala si se incorporeaza...
Indiene cu friscaDrojdia se pune la fermentat cu putin lapte. Cand creste se framanta un aluat cu 4 galbenusuri si unt. Se imparte in trei, se...
FursecuriFramantam branza, faina si untul cu putina sare si putin zahar si lasam sa se odihneasca 1 ora. Formam cornulete si le...
Cornulete cu branzaRupem piscoturile in bucati si le punem intr-un vas mai mare. Le stropim cu vin, stafide, smochine taiate bucati si presaram...
Piscoturile cu vinSfaramam drojdia in putina faina, iar apoi adaugam restul fainii. Amestecam 1 dl de ulei cu 2 dl de lapte, 2 dl iaurt...
Cornulete cu susanAmestecam ouale cu sare, lapte si faina. Daca este necesar adaugam apa minerala pana obtinem o consistenta a aluatului ca de...
Placinte cu branza de oaie si mararBatem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, incorporam faina, drojdia inmuiata in lapte cu zahar si la sfarsit, untul topit....
Placinta cu caiseFramantam untura, cartofii pisati, galbenusurile, drojdia inmuiata in lapte, faina, sarea, piperul si maghiranul. Odihnim...
Pogaci cu cartofiAmestecam ingredientele intr-un vas, astfel incat visinele sa nu se toceasca. Umplem placintele cu crema obtinuta si le...
Placinte flambateAmestecam ingredientele, intindem aluatul, il ungem cu ou, il presaram cu cascavl sau susan. Taiem fasii de grosimea unui...
Rulou saratInmuiem drojdia in lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Formam un rulou si il impartim in 12 parti. Le intindem pe...
Cornulete cu untFramantan faina, margarina, branza de oaie si drojdia inmuiata in lapte. Infasuram aluatul in folie si il punem la rece o...
Pogaci cu iaurtFramantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci,...
Cornulete umpluteAmestecam 4 dl de malai, 4 dl de faina, 3 dl de zahar cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecam 6 dl de iaurt natural...
Biscuiti de malaiAmestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat...
Cornulete umplute cu cascavalIncalzim cuptorul la 190 de grade C. Captusim formele de briose cu hartie de copt. Amestecam faina cu intaritorul alimentar...
Briose cu lichior de ouaIncalzim laptele cu bicarbonatul de sodiu in cuptorul cu microunde (10 secunde). Amestecam ingredientele, adaugam...
Pogaci simpleInmuiem drojdia in putin lapte si o framantam cu restul ingredientelor. Impartim aluatul in 6 parti si il odihnim jumatate de...
Cornulete cu susanSe amesteca 250 g de zahar brun cu 250 g felii de margarina la temperature camerei, pana se uniformizeaza. Adaugam 4 oua...
Corn de vanilieMargarina topita se toarna peste zahar. Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa. Framantam bine,apoi procedam ca la...
Fursecuri (malatit)Se incinge cuptorul la 190 de grade (sau 175 de grade, pentru cele ventilate) si se pregateste forma. Faina se amesteca cu...
Muffins MozartIntr-un castron mare se pune nuca cu biscutii. Se amesteca bine, dupa care se pune cacaua cernuta si cu zaharul. Si acestea...
Bilute cu visineO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post