Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de...
Roseuri cu nucaGalbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste...
Pandispan cu mereGalbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga...
Pandispan cu mere si ouaGutuile curatate de seminte si de miezul tare si taiate felii subtiri se pun la inmuiat pe foc mic. Se adauga peste ele...
Pandispan cu gutuiSe separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la...
Pandispan cu visineGalbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se...
FursecuriUntul moale, se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, putina sare si rom sau coniac. Se...
Fursecuri cu stafideMargarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si...
Fursecuri cu nuciNu ai nevoie de mai mult de 30 de minute pentru a prepara aceste delicioase pricomigdale, potrivite si pentru cei mici.
Pricomigdale rapideFrisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare...
Fursecuri limbi de pisicaAlbusurile batute spuma tare cu zaharul se amesteca cu un plic de zahar vanilat, un praf de sare, faina in ploaie si nucile...
Fursecuri cu nuciZaharul se amesteca impreuna cu nucile macinate si albusurile, la cald. Dupa ce amestecul s-a racit, se adauga o lingura de...
Fursecuri cu nuci spritateSe freaca galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga albusurile batute spuma, stafidele, nucile tocate, rahatul taiat...
Chec cu stafide si rahatGalbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul si untul topit. Se toarna laptele cald peste compozitie si se amesteca...
Chec economicOul se freaca impreuna cu zaharul si se toarna apoi treptat uleiul. Se adauga sare, praf de copt, coaja si zeama de la o...
Chec coloratMierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul topit....
Chec cu miere si stafideGalbenusurile se separa de albusuri si se freaca bine cu uleiul. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare cu zaharul si...
Chec cu nucaPerele se taie in doua cu grija in asa fel incat sa taiati si coditele in doua. Casuta samburilor se scoate cu ajutorul...
Tort cu martipan si pere in vin rosuSe bat albusurile cu zaharul. Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Se...
Tort cu multa ciocolataMerele se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-o tava si se presara peste ele zahar, scortisoara,...
Tort cu mereSe prepara blatul din ingredientele date si se coace in tava rotunda sau dreptunghiulara. Se lasa sa se raceasca si se taie...
Tort cu mousse de ciocolata alba si lamaieUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga apoi nucile macinate, doua pachetele de zahar vanilat, putina sare...
Piscoturi cu vanilieFaina se amesteca impreuna cu untul moale, smantana, un ou intreg si un praf de sare. Se face un sirop dintr-un pahar de...
Prajitura cu crema de ciocolataUntul moale se freaca impreuna cu zaharul farin, apoi se adauga smantana, putina sare, un ou intreh si faina. Aluatul obtinut...
Prajitura cu crema de lamaieSe adauga zaharul vanilat si zaharul in laptele fiert. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat separat fiecare. Se...
Prajitura cu crema de lapteSe separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul tos, apoi se adauga untul si 2 linguri de...
Prajitura FulgerMargarina se freaca spuma impreuna cu zaharul, si cele 3 galbenusuri. Se adauga zeama de la o lamaie, un praf de sare si...
Chec cu branzaSe separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga zaharul peste albusuri, apoi faina, rahatul, romul, un pic de...
Chec cu rahatGalbenusurile se freaca impreuna cu untul moale, zaharul si putina sare. Se adauga apoi nucile tocate, rahatul taiat cuburi...
Chec cu nuca si rahatUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul si un ou intreg. Se adauga apoi cacaua, coaja de lamaie si un praf de sare. Se...
Biscuiti cu cacaoUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apoi putina sare si un ou intreg si se amesteca in continuare. Se pun...
Piscoturi cu nuciGalbenusurile se freaca impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, un praf de sare, zahar vanilat si faina, in ploaie. Se...
Piscoturi simpleUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de...
Piscoturi cu marmeladaFaina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile...
Piscoturi cu gemUntura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama...
Piscoturi cu lamaieUntul moale se freaca spuma impreuna cu zaharul si sare. Se adauga apoi o lingura de rom, nucile macinate si faina in ploaie....
Cornulete cu nucaFaina se amesteca impreuna cu laptele clocotit, sarea, drojdia de bere, coaja de lamaie si untura topita. Aluatul se framanta...
Cornulete cu magiun de pruneMargarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se...
Cornulete cu bors si rahatUntura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt...
Cornulete cu gem de caiseUntura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un...
Cornulete cu smantana si nuciFaina se amesteca impreuna cu galbenusurile fierte si zdrobite, sarea, untul topit si zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja...
BiscuitiUntul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga...
Biscuiti simpliFaina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de unt si 100 ml cu vin alb. Aluatul se framanta bine si se...
Prajitura simpla cu untUntul se freaca impreuna cu ouale intregi si zaharul. Se adauga apoi in crema coaja de lamaie, sarea si faina, in ploaie....
Gogosi vieneze cu nuci si stafideUntul se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza ouale pe rand, smantana, sarea si drojdia de bere. Se omogenizeaza...
Prajitura Greta GarboSe bate smintina cu telul, se adauga uleiul trsptat, apoi S2 adauga cite o lingura de zahar, continuind operatia. Se amesteca
Prajitura cu smantanaSe freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, albusurile batute spuma si prafuld e copt,...
Prajitura cu nuci si curmaleMargarina moale, se freaca spuma. Se adauga apoi apa clocotita cu sare, o lingura de zeama de lamaie, sare si se amesteca...
Cornulete cu margarinaSalam de biscuiţi reţetă. Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit, pana devin...
Salam de biscuiţi reţetă cu biscuiti crocantiTiramisu reţetă cu frisca Pregatim o tava de 17 X 24 cm, cu peretii inalti. Intai vom pregati stratul inferior de piscot....
Tiramisu reţetă cu friscaO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post