Rade merele, amesteca-le cu zahar, scortisoara, coaja rasa de lamaie si lasa compozitia sa stea. Amesteca ingredientele...
Prajitura cu merePentru a obtine aluatul amesteca zahar pudra, bicarbonat de sodiu, margarina, faina si smantana. Cand e gata framantata...
Prajitura cu miere si branzaFierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul rezultat. Freaca...
Prajitura cu visine si budincaPrima data prepara aluatul alb. Pentru asta bate albusurile spuma si cand e apropoape gata adauga zaharul. Amesteca nuca de...
Prajitura RaffaelloIntinde foietajul si taie 8 patrate de 10 x 10 cm. Decojeste merele, taie-le in doua, indeparteaza miezul si taie-le...
Foietaj cu mereIntinde foietajul si taie 8 patrate de 10 x 10 cm. Decojeste merele, taie-le in doua, indeparteaza miezul si taie-le...
Foietaj cu mereSe freaca spuma untul cu zaharul si galbenusurile pana cand devine totul o pasta omogena. Se adauga un praf de sare, apoi...
Budinca de caiseAceasta reteta de budinca de cirese seamana doar cu numele cu o reteta de budinca. De fapt este mai mult un gratin cu cirese....
Budinca de cireseSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisSe separa galbenusurile si se freaca bine cu patru linguri de zahar. Se adauga o lingura de faina si se omogenizeaza cu...
Budinca de lamaieOuale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de...
Briose de ciocolataReteta de clatite cu mere este o reteta aromata. Pentru aluatul clatitei este nevoie de: oua, lapte, scortisoara, faina,...
Mega clatita cu mereSe separa galbenusurile de albus si se bat spuma cu patru linguri de zahar. Amestecul se ingroasa cu o lingura de faina...
Sufleu cu smantanaSe asaza biscuitii pe fundul unei forme de sticla incasabila, se acopera cu o cana de lapte fierbinte in care s-a ras coaja...
Sufleu din dulceata de fructeSe dau biscuitii pe razatoare mica, se pun intr-un castron adanc, se amesteca cu galbenusurile batute bine si cu smantana in...
Sufleu de fructePentru blat: Pisam biscuitii. Fierbem doua- trei clocote compotul cu untul si zaharul, apoi il turnam peste biscuiti....
Tarta racoroasa cu piersiciCuptorul se incalzeste la 180 grade C. Se pregateste un aluat elastic din faina, unt, zahar pudra si praf de sare, care cand...
Placinta cu mere clasicaFramantam ingredientele pentru aluat, ca sa obtinem un aluat mai tare, dar inca framantabil. Intindem o foaie de forma...
Prajitura cu nucaOuale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de...
Briose de ciocolataOuale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de...
Briose cu bananeUntul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu...
Oua din biscuitiSe bat spuma albusurile a 6 oua, adaugand 40 g de zahar si 6 linguri de ulei, apoi se amesteca adaugand inca 30 g faina, 1...
Prajitura frantuzeasca cu macFierbem 200 ml lapte, 500 g zahar, 40 g cacao, apoi adaugam 300 g margarina RAMA, 100 g nuca macinata, 500 g biscuiti...
Ciocolata cu biscuiti si nucaSe ard 9 linguri de zahar intr-o cratita, se intinde zaharul topit pe peretii vasului.Separat se pune laptele,restul de...
Tort cu crema de zahar arsSe zdrobeste branza cu o furculita si se adauga ouale, zaharul si coaja de portocala rasa. Se face moia (drojdie + lapte),...
Prajitura cu branzaSe taie migdalele si se prajesc intr-o tigaie fara a folosi unsoare. In apa fierbinte, se spala stafidele. Se scurg visinele...
Piscot stratificat cu rom si visineIn 100 ml de rom se pun stafidele cca 1-2 ore. In cupe pentru inghetata se rup bucati de piscot. Intre timp se amesteca cu un...
Prajitura SomloiSe tai bananele in 4-4 bucati. Se topeste untul si cand devine spuma se adauga feliile de banane. Se prajesc 2 minute dupa...
Banane prajiteSe curata merele, se scoate miezul si se taie cubulete. Portocalele se desfac si se tai bucati. Alunele se tai marunt....
Salata de fructeSe incinge cuptorul la (200 grade), se ung cu ulei formele de briose. Se amesteca faina cu mirodeniile si cu praful de copt....
Briose cu mereSe bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate, punand vasul in baie de aburi. Se adauga...
FursecuriSe amesteca bine cele doua oua intregi cu patru linguri de zahar si cu untul frecat spuma. Se incorporeaza faina si se...
Prajitura din dovleacProfiterolul cu ciocolata este un desert usor cu gogosele din aluat oparit, un desert ce se serveste alaturi de inghetata si...
Profiterol cu ciocolataSe freaca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat si se incorporeaza cele doua oua. Se adauga laptele, esenta de migdale si...
Prajitura in forma de ratusteSe freaca untul spuma cu zaharul si se adauga unul cate unul galbenusurile, se dizolva doua lingurite de nes in doua-trei...
Prajitura RomaSe separa albusurile de galbenusuri si bate albusul spuma cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si faina, omogenizand...
Prajitura "Roua florilor"Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile,...
Rulada cu nuci si ciocolataSalam de biscuiţi reţetă. Se pune laptele la fiert cu zaharul. Se rup biscuitii in bucati cat mai mici, se adauga trei...
Salam de biscuiţi reţetă cu ciocolataSalam de biscuiţi reţetă. Se zdrobesc biscuitii. Se amesteca laptele cu o cana de zahar, cacaua si zaharul vanilat si se...
Salam de biscuiţi reţetă cu nuciSe amesteca untul inmuiat cu o jumatate de cana de zahar si cu doua oua intregi. Se incorporeaza si se amesteca faina si...
Prajitura cu trei fructeSe rupe ciocolata in bucatele si se pune intr-un vas, in baie de aburi, impreuna cu laptele. Se adauga untul taiat bucatele...
Prajitura cu nuci si ciocolataSe freaca galbenusurile cu cinci linguri de zahar. Se adauga untul inmuiat si faina in ploaie, amestecand mereu, astfel incat...
Prajitura cu nuci si friscaSe separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. iar galbenusurile se freaca separat cu...
Prajitura JuliaSe separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca energic cu o...
Prajitura cu crema de visineSe amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul pudra. Se adauga cacaua, laptele si se pune sa fiarba intr-un vas in baie de...
Prajitura PiramidaOuale se bat bine cu o cana de zahar pana cand se obtine un amestec pufos. Se adauga faina in ploaie si cacaua,...
Prajitura rozSe bate albusul spuma impreuna cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si se incorporeaza faina si praful de copt. Se...
Prajitura zi si noapteSe separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si se adauga patru linguri...
Prajitura ChocolatSe bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si apoi esenta si fulgii de migdale. Se stinge praful de...
Prajitura CleopatraCele sase albusuri se bat spuma impreuna cu o cana de zahar, care se adauga treptat. Se adauga esenta de vanilie si faina in...
Prajitura ClopotelSe zdrobesc biscuitii si se omogenizeaza cu doua linguri de zahar si cu miezul de nuca macinat. Se topeste untul si se adauga...
Prajitura cristalinaPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios