Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru...
Chiftele ca de piept de pasareOuale rascoapte portugheze sunt aperitive rapide si delicioase. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii....
Oua rascoapte portughezePentru ouale prajite in aluat se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie in doua in lungime. Din timp se pregateste...
Oua prajite in aluatOmleta cu cartofi si marar este un aperitiv rapid si delicios. Se curata cartofii si se rad cruzi pe razatoarea cu gauri...
Omleta cu cartofi si mararOmleta simpla cu cartofi este un aperitiv rapid si delicios. Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se zdrobesc fierbinti...
Omleta simpla cu cartofiOmleta rapida cu ciuperci este un aperitiv rapid si delicios. Se spala ciupercile si se taie in felii foarte subtiri. Se...
Omleta rapida cu ciuperciOmleta rapida cu verdeata este un aperitiv rapid si delicios. Dupa ce se bat ouale si se adauga laptele si sarea, se pune...
Omleta rapida cu verdeataOmleta simpla cu lapte este un aperitiv rapid si delicios. Tigaia pentru omleta trebuie sa fie de fonta groasa. Daca este...
Omleta simpla cu laptePentru ochiuri in rosii cu sunca se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare cate un ou. Se...
Ochiuri in rosii cu suncaPentru ochiurile in cuib se taie parizerul in felii. Se incinge untura intr-o tigaie si se asaza feliile de parizer. La...
Ochiuri in cuib de parizerPentru oua in cuib de spanac se alege spanacul si se fierbe. Se lasa la o parte, la cald, o lingura de spanac, iar restul se...
Oua in cuib pe spanacPentru ochiurile cu praz se pregatesc ochiuri romanesti. Pe o farfurie rezistenta la foc se asaza fiecare ou bine scurs, pe o...
Ochiuri cu prazOchiurile la capac se pregatesc in farfurioare sau in tigaite rezistente la foc, cu care pot fi servite si la masa.
Ochiuri la capacSe pregatesc ochiurile la capac cu smantana in mod traditional intrebuintandu-se insa o singura forma cu marginile scunde,...
Ochiuri la capac cu smantanaPentru ochiuri delicioase cu sos de rosii se pregatesc ochiurile la capac. In loc de smantana insa, se toarna deasupra un sos...
Ochiuri delicioase cu sos de rosiiPentru ochiuri simple romanesti se pune apa la fiert, fara sare, intr-o cratita cu peretii scunzi. Cratita trebuie sa fie...
Ochiuri simple romanestiPentru ochiurile cu branza se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza pe o...
Ochiuri cu branzaOmleta cu mozarella este delicioasa pentru mic dejun. Pentru a pregati o astfel de omleta aveti nevoie de 4 oua,morcovi,...
Omleta cu mozarellaAceasta reteta de clatite cu spanac este ideala pentru diabetici. Pentru a face aceasta reteta trebuie sa faceti intai...
Clatite delicioase cu spanacAceasta minunata reteta de aperitiv, oua umplute cu ficat, este o reteta simpla, usor de preparat, care are un gust cu...
Aperitiv cu oua si ficatOua rascoapte cu sos picant reprezinta un aperitiv delicios, potrivit pentru mesele de pranz. E o reteta pentru toate gusturile.
Oua rascoapte cu sos picantOua cu maioneza reprezinta reteta unui aperitiv clasic, din vremea bunicilor. Un aperitiv cu maioneza e delicios si potrivit...
Aperitiv din oua cu maionezaO delicioasa reteta de aperitive cu oua, oua umplute cu pasta de peste, o reteta simplu de preparat, cu un grad de...
Oua umplute cu pate de pesteOmleta milaneza este o reteta potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele pentru reteta sunt: oua, ceapa, verdeata.
Omleta milanezaOmletele cu verdeata se pot servi la micul dejun. Ingredientele pentru reteta sunt: oua, lapte.
Mini omlete cu verdeataRulada de omleta cu orez este o reteta culinare simpla potrivita la micul dejun. Ingredientele sunt: orez, sare, telina, oua.
Rulada de omleta cu orezTerina de legume este o reteta culinara foarte simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, lapte, cascaval.
Terina de legume si kaizerOuale umplute cu peste sunt excelente ca aperitive reci. Pentru a prepara reteta ingredientele necesare sunt: oua, unt, peste.
Oua umplute cu pasta de anchoisRulourile cu oua si spanac pot inlocui traditionalele clatite. Ingredientele principale pentru acest fel de mancare sunt:...
Rulouri cu oua si spanacCiupercutele din oua umplute cu rosii, nu sunt altceva decat o modalitatea ingenioasa si creativa de a servi ouale umplute.
Ciupercute din oua umplute cu rosiiDin meniul de pretrecere nu trebuie sa lipseasca acest aperitiv. Pentru a prepara aceasta reteta de aperitiv cu oua, sunt...
Aperitiv cu oua si carneOua umplute este un aperitiv foarte popular pentru care exista foarte multe retete. Pentru aceasta reteta de oua umplute...
Oua umpluteOuale cu sunca sunt ideale pentru masa de dimineata. Aceasta reteta cu oua o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de...
Oua cu suncaFrittata cu carnati si ceapa este o reteta usor de preparat. O gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu oua.
Frittata cu carnati si ceapa verdeOuale Benedict sutn alegerea ideala pentrun un mic dejun consistent. Gasiti acaesta reteta cu oua pe culinar.ro, alaturi de...
Oua BenedictAceste oua umplute sunt usor de preparat. Gasiti reteta de oua umplute pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete de aperitive.
Oua umplute cu ciuperci si suncaReteta de oua umplute in stil italian este o reteta de aperitiv, pe care o gasiti pe culinar.ro. Ouale umplute sunt usor de...
Oua umplute in stil italianAperitivul englezesc este o delicioasa reteta usor de preparat si ideala la micul dejun. Pentru pregatirea acestei retete de...
Omleta cu legume si afumaturaOuale umplute cu pasta de sardele sunt un aperitiv foarte usor de preparat. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de...
Oua umplute cu pasta de sardeleAceste tartine cu oua se prepara rapid si simplu. Pentru prepararea acestui aperitiv cu oua, mai aveti nevoie de paine, ulei,...
Tartine cu ouaOmleta cu ficat de pasare este delicioasa si perfecta pentru un micul dejun. Aceasta reteta de omleta se prepara din oua,...
Omleta cu ficatAveti nevoie de oua, paine, cascaval, bacon, condimente, cartofi, ceapa, patrunjel si ulei.
Oua benedict cu cartofiSe sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se...
Omleta lipoveneascaSe da prin sita branza impreuna cu galbenusurile fierte, se aadauga untul moale, sarea si piperul.
Pasta de ouaAlbusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in...
Gogosele din albus de ouaSe taie chiflele in doua si se prajesc putin. Separat se bat ouala cu 1-2 linguri de lapte, piper pisa si sare. Se presara cu...
Tartine cu jumari de ouaSe taie painea felii si se unge fiecare felie cu unt sau maioneza. Se toaca marunt ouale fierte, gogsarul, maslinele si...
Tartine colorateSe fierb ouale, se curata si se dau galbenusurile apoi prin sita. Se freaca cu untul, se adauga mustarul, piperul si sarea,...
Tartine cu pasta de ouaOuale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu...
Oua cu crema de ciuperciCeapa impreuna cu usturoiul se calesc in putin ulei timp de 2 minute. Se adauga dovleceii rasi si ardeiul taiat fasii subtiri...
Omleta cu ardei si dovleceiUntul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea...
Oua in sos vermutRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorSupa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...
Supa de pui cu galusteMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaSe amesteca toate ingredientele si se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina (tava 28x40cm); se coace aprox....
Prajitura cu mac• amestecati intr-un bol ceapa taiata cubulete, morcovii rasi, ciupercile taiate cubulete si orezul spalat in mai multe ape•
Ardei umpluti cu orez si legumeO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure. Pofta buna!
Mancarica de galbiori cu smantanaSe mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.
Madlene cu suc de clementine