Siropul de soc este delicios, aromat, cu parfum de primavara. Puteti pastra siropul de soc pentru la iarna, daca rezista pana...
Sirop de soc pentru iarnaSe strivesc cu mana intr-un castron, fragi, bine copti. La 1 kg de fragi se poate adauga 1/4 de litru de apa. Se storc...
Sirop de fragi5 portocale se freaca cu zaharul bucati, apoi se pune la fiert cu 1/2 l apa. Se taie restul de portocale in 2, se stoarce...
Sirop de portocaleCinci din lamai se freaza cu zaharul si se pune la fiert in 1/2 l apa. Se taie celelalte lamai in doua, se stoarce bine...
Sirop de lamaieSe curata merele, se taie in felii subtiri si se pun intr-o cratita cu apa pe foc iute pana devin moi. Se strecoara printr-o...
Sirop de mereSe spala florile de papadie, se pun 2 miini de flori intr-un litru de apa, se fierb 10 minute, apoi se lasa 12 ore. Se...
Sirop de papadieAceasta reteta de sirop de zmeura este potrivita pentru prajituri, budinci, sau alte deserturi ce au nevoie de sirop.
Sirop de zmeura pentru prajituriSe curata murele, se storc prin tifon, apoi se lasa sa se aseze. Sucul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune sa fiarba...
Sirop de mureCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce