Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCompot din caisele mele din curte,aromate si parfumate! pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Compot de caiseNu trebuie sa ramana nenumarata si aceasta dulceata intre borcanele toamnei!
Dulceata de zmeuraAcest sortiment de cirese sun mici si amare aromate iar sucul lasat ete de un mov grena superb!Eu o folosesc des la rema...
Dulceata de cirese amare (sau salbatice)Cel mai popular gem facut in casa din generatie in generatie! pentru concurs toamna se numara borcanele
Gem de caiseCine n a incercat aceasta dulceata, o recomand cu placere! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata aromata de dovleac cu anason si scortisoaraPrajitura cu morcovi si nuci - un desert clasic, umed și pufoas, cu aroma dulce a morcovilor proaspeți și crocanta...
Prajitura cu morcovi si nuciAdor galbiorii pentru mirosul lor inconfundabil. In drumul de intoarece de la Sovata am gasit pe marginea soselei galbiori de...
Galbiori cu sos de rosiiUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afineO reteta care merita incercata! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Ciuperci marinateUn deliciu!!!! Pentru concurs,,toamna se numara borcanele"
Ardei umpluti cu struguriIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteO salata delicioasa!! pentru concurs ,,toamna se nmarar borcanele"
Salata in straturi pentru iarnaImi place sa pregatesc alaturi de mama muraturile pentru iarna. Astfel, am pus la murat gogosari cu conopida, gogonele,...
Muraturi asortateCu un pic de ulei de masline si un strop de piper,obtinem cea mai buna salata!! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Ardei umpluti cu varza si morcoviNicio dulceata nu este mai buna pentru delicioasele clatite!! Pentru concurs ,,toamana se numara borcanele"
Dulceata de visineBun pentru fripturi in special frigarui! pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Sos picant mediteraneanDude sau agude,mancam cand eram copii acum le prindem aroma in borcane si pentru iarna ,pregataind o delicioasa dulceata...
Dulceata de dudeO reteta de toamna preparata de batranii lipoveni din zona Dobrogei! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Obletel marinatImi place sa prepar zacusca din vinete, ardei gras rosu si ceapa dupa o reteta invatata de la mama.
Zacusca de vinete si ardeiImi place sa conserv castravetii pentru sezonul rece, ca apoi sa ii pot folosi la salata de boeuf sau ca salata la o mancare...
Castraveţi bulgăreşti reţetăIn fiecare joi, George , vicecampion European la pizza, ne arata inca o reteta de pizza. Azi facem Pizza Quattro Formaggi, va...
Pizza Quattro FormaggiTi-e dor de plaja? Atunci e momentul sa inveti sa faci o Pina Colada – bautura nationala din Puerto Rico… cu ananas, nuca...
Reteta Pina ColadaO salata greceasca cu feta autentica, rosii dulci , masline kalamata si capere in ulei
Salata greceasca cu pitaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...
Placinta-melc cu sunca si mozarella