Tocana de legume pentru iarna este ideala pentru mancaruri cu carne sau peste. Pentru a prepara aceasta tocana aveti nevoie...
Tocana de legume pentru iarnaDaca vreti un desert sanatos si rapid, incercati curmalele cu nuci. Intai se scoate samburele din curmala, avand grija sa nu...
Curmale cu nuciPentru nuga cu nuca prajita, 300 g zahar se caramelizeaza, apoi se freaca restul de zahar cu ouale si untul.
Nuga cu nuca prajitaPentru nuga simpla 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Este delicioasa.
Nuga simplaPentru nuga de post, 500 g zahar se pun la topit, dupa aceea se sting cu un pachet de margarina, 3 linguri de apa si 3...
Nuga de postNugatul cu nuci este un desert delicios. Pentru acesta aveti nevoie de 500 g zahar, 300 g nuci, vanilie, o lamaie.
Nugat cu nuciDin martipan se pot modela diferite modele. Acesta se face din 300 g zahar, 300 g migdale, zeama de la ½ de lamaie.
MartipanPentru aceasta reteta de martipan cu migdale va trebuie : 100 g nuca sau migdale macinate, 100 g zahar pudra.
Martipan cu migdalePentru aceasta reteta de martipan se framanta foarte bine o coca omogena care se lasa la rece timp de 12 ore.
Alt fel de martipanDupa ce s-a racit,martipanul cu crema se intinde pe foaia cu nylon, se ruleaza si se da la rece.
Martipan cu cremaPentru napolitana va trebuie o cana de zahar, 1 pachet de margarina, o canita de lapte dulce, 2 linguri de cacao.
NapolitanaPentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora.
Nuga delicioasaPentru nuga cu rom va trebuie 1 pachet de unt sau margarina, 200 g nuci macinate. Este delicioasa.
Nuga cu romPentru prajitura cu branza si smantana din2 oua, sare si faina cat cuprinde, se framanta un aluat potrivit de tare.
Prajitura cu branza si smantanaPentru Cremschnitt aveti nevoie de 250 gr unt sau margarina, 350 g faina, 70 g apa, 30 g zeama de lamaie.
CremschnittPentru cremschnitt-ul nemtesc va trebuie 300 g unt, 300 g faina tip A, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri de otet.
Cremschnitt nemtescMuffins cu capsune sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri aveti nevoie de unt, zahar, sare, oua, pirtocala rasa,...
Muffins cu capsuneOmleta cu vinete este delicioasa. Pentru a prepara aceasta omleta aveti nevoie de vinete, ardei verzi, ceapa, rosii, oua si...
Omleta cu vinetePrajitura cu morcov si ciocolata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de faina, praf de copt,...
Prajitura cu morcov si ciocolataPrajitura cu branza dulce este un desert delicios. Pentru crema va trebuie budinca de vanilie si branza de vaca.
Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza si fanta se decoreaza cu fructe sau frisca. Aceasta se face din faina, praf de copt, sare.
Prajitura cu branza si fantaRulourile cu varza sunt aperitive festive delicioase. Pentru a le prepara aveti nevoie de cotlet de porc, varza murata,...
Rulouri cu varzaPentru supa crema de pui se topeste untul si se adauga faina. Amesteca 2 minute sau pana faina devine aurie. Se ia de pe foc...
Supa crema de puiPaine rustica frantuzeasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta paine aveti nevoie de drojdie uscata, sare de mare si...
Paine frantuzeasca rusticaTortul cu capsuni este delicios. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de faina, zahar, oua, praf de copt, frosca si sirop.
Tort cu capsuni si friscaPentru prajitura delicioasa cu branza de vaci, in tava tapetata cu ulei si faina, punem coca iar peste coca punem, cu mana,...
Prajitura delicioasa cu branza de vaciPentru prajitura pufoasa cu branza de vaci va trebuie 7 oua, 300 g zahar, 5 linguri de smantana, 7 linguri de iaurt. Este o...
Prajitura pufoasa cu branza de vaciMelcile cu stafide si miere sunt delicioase si se pot servi ca si desert, mic dejun sau ca si gustare. Se lasa stafidele la...
Melci cu stafide si miereSupa minestrone este o ciorba delicioasa si consistenta cu legume si carne. Se curata legumele, inclusiv ciupercile, se spala...
Supa minestronePentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina impreuna cu...
Turte moldovenestiPentru pasca delicioasa cu branza aluatul se face din 250 g faina, 125 g unt, 120 g zahar, 3-4 galbenusuri.
Pasca delicioasa cu branzaPentru pasca cu branza si glazura avem nevoie pentru aluat de faina, zahar, galbenusuri, si unt.
Pasca cu branza si glazuraReteta de pasca cu branza de vaci este o reteta de pasca fara aluat, cu multa branza aromata cu vanilie si gris ca sa...
Pasca cu branza de vaciPasca delicioasa cu smantana se pudreaza cu zahar si se poate servi. Va trebuie 500 g smantana.
Pasca delicioasa cu smantanaPentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.
Pasca nemteascaCu acest aluat al saracului, se poate face prajitura cu branza de vaci, cu mere si, daca nu se foloseste zahar, se poate face...
Aluatul saraculuiPentru prajitura cu afine si branza de vaci va trebuie 175 g biscuiti faramitati, 75 g unt topit, 100 g fulgi de nuca de cocos.
Prajitura cu afine si branza de vaciPentru prajitura cu branza si glazura, avet nevoie pentru umplutura de branza, unt, vanilie, lamaie si zahar pudra.
Prajitura cu branza si glazuraPentru prajitura Noapte si Zi va trebuie oua, zahar, faina, ulei, cacao. Este un desert delicios.
Prajitura Noapte si ZiPentru prajitura rapida Tuti aveti nevoie de 3oua intregi, o cana de zahar, vanilie, sare, mere rase , faina si esenta de...
Prajitura rapida TutiUmplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de...
Prajitura RozaPentru prajitura Rozi (de post) va trebuie 4 foi napolitana mari, 500 g ciocolata menaj alba, 500 g ciocolata menaj cu cacao.
Prajitura Rozi (de post)Savarina din pesmet se serveste cu frisca si ornata cu fructe zaharisite. Este un desert delicios.
Savarina din pesmetAceste trigoane delicioase se pot umple cu nuca. Sunt foarte bune iar pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua, faina, untura.
Trigoane delicioasaPrajitura inteligent se face din galbenusuri, zahar, margarina, zahar vanilat. Este un desert simplu de pregatit.
Prajitura inteligentaPrajitura Kandia se pregateste usor si este foarte buna. Aceasta se face din oua, arome, margarina.
Prajitura KandiaPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios