Dulceaţă de căpsuni reţetă. Am vrut o dulceata in care fructele sa ramana intregi iar pentru ca fructele de capsuni sunt foarte delicate am ales varianta aceasta cu gelfix in care fierberea este de cateva minute.Si mai mult decat atata nu am folosit pentru amestecare lingura. Am amestecat rotind stanga-dreapta vasul in care am "confectionat" dulceata. Sper sa va placa ca noua ne-a placut tare mult. Dar stiti voi cum este.....gusturi si gusturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii