Amandinele insiropate, cu gust intens de ciocolata si glazura de fondant fac parte din acele deserturi care ne aduc aminte cu drag de cofetariile de odinioara. Ti-e dor de ele? Pregateste-le! Noi iti oferim reteta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzO reteta mexicana rapida si gustoasa, o gasim si in compozitia pentru fajita. Aroma este interesanta, combinatia este buna:...
Mancare mexicana de pui
Comentarii