Se amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul moale. Se...
Foi crocante pentru tortAlbusurile batute spuma tare cu zaharul, zeama de lamaie si putina sare, se amesteca cu galbenusurile, faina si coaja de...
Foi de rulada albe pentru tortAlbusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se adauga...
Foi pentru tort DobosSe bat albusurile spuma tare cu zaharul tos caldut, adaugat putin cate putin. La urma se adauga zeama de lamaie si faina si...
Foi pentru tort merengDin ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi...
Tort de cacaoSe prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se dizolva...
Tort cu crema de lamaieSe freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul...
Blat alb de tortBlatul de tort este piesa principala atunci cand vrei sa gatesti un desert deosebit. Poate sa-ti iasa sau poate se lasa, dar...
Blat de tort cu ciocolataSe face un blat de cacao din 10 oua, 10 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 2 linguri cacao si 6 linguri de nuca macinata....
Tort cu nucaGalbenusurile se bat cu zaharul, apa si ulei se amesteca cu albusurile batute spuma si faina amestecata cu praful de copt si...
Tort Om de zapadaReteta pentru trandafiri o am de la Lily. Mi-au iesit frumosi din a doua incercare. Unde greseam? Laptele praf trebuie rasnit...
Tort pentru majoratTortul carioca este o reteta de tort cu crema cu blaturi alb si negru, de unde si aceasta denumire foarte sugestiva de...
Tort cariocaSe separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie se freaca cu zaharul...
Tort aniversar cu doua cremeZaharul si ouale intregi se bat cu mixerul pana se omogenizeaza compozitia care se adauga peste 250 ml lapte intr-o cratita...
Tort cu piscoturiPerele se taie in doua cu grija in asa fel incat sa taiati si coditele in doua. Casuta samburilor se scoate cu ajutorul...
Tort cu martipan si pere in vin rosuSe bat albusurile cu zaharul. Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Se...
Tort cu multa ciocolataMerele se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-o tava si se presara peste ele zahar, scortisoara,...
Tort cu mereTortul cu salata de rodie este o reteta potrivita si pentru post daca scoatei branza din compozitie sau o inlocuiti cu tofu....
Tort de salata cu rodieSe prepara blatul din ingredientele date si se coace in tava rotunda sau dreptunghiulara. Se lasa sa se raceasca si se taie...
Tort cu mousse de ciocolata alba si lamaieSe curata merele si se scot cotoarele cu forma speciala. Eu am pus merele intregi, au fost mai micute, cine doreste poate...
Tort de merePentru aluat, ouale se amesteca cu zaharul pana se dizolva. Se adauga uleiul si laptele incins, amestecand bine. Se pune...
Tort cu ricottaPiersicile se pun la scurs. Cand s-au scurs se dau prin blender sau robotul de bucatarie pana devin o pasta. Se pun ouale si...
Tort cu mousse de piersiciMini-torturile cu ciocolata sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii aromei intense de ciocolata. Prepararea torturilor in...
Mini-tort de ciocolataGalbenusurile se separa de albusuri, se bate frisca lichida si se amesteca lichidul din compot impreuna cu lichiorul si 150...
Tort cu visineSe scurge compotul si fructele se taie cuburi. Gelatina se dizolva in apa rece. Frisca lichida se bate, piersica se taie...
Tort de piersici cu ciocolataSe curata merele si se scot cotoarele cu forma speciala. Eu am pus merele intregi,au fost mai micute,cine doreste poate taia...
Tort de mereSe omogenizeaza faina, sarea, uleiul si 8 liguri de apa rece cu mixerul, cu paletele pentru aluat, apoi se framanta. Se...
Tort delicios de pereBiscuitii se macina cu robotul de bucatarie, rahatul se taie bucatele si la fel si nuca se zdrobeste putin. Se amesteca toate...
Tort de biscuitiSe pune un strat de piscoturi si peste el un strat de banane taiate rondele. Operatiunea se repeta pana se termina...
Tort de bananeGalbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se...
Tort cu crema de cacaoZaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se lasa la...
Glazura din zahar pentru tortGalbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pana cand amestecul se albeste. Se adauga apoi fructele glasate, pesmetul si la...
Tort cu fructeGalbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura de apa si se amesteca mereu. Se adauga...
Tort cu crema de cacaoUntul se freaca bine, se adauga apoi galbenusurile unul cate unul si zaharul. Se amesteca bine si se adauga faina, sarea si...
Tort cu friscaUntul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se bate bine. Se pun in compozitie migdalele, ciocolata,...
Tort de ciocolataGalbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi faina si albusurile batute spuma. Se unge o forma de...
Tort minunatGalbenusurile se bat tare cu zaharul pana ce amestecul devine ca o spuma, se adauga migdalele, zeama si coaja de lamaie,...
Tort de migdaleAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, pe foc mic. Se adauga apoi faina si nuca macinata. Compozitia se toarna intr-o forma...
Tort din albus cu nuca sau aluneDin cate trei albusuri si sase linguri zahar se fac cate trei foi. Albusurile se bat bine, se adauga coaja rasa si zeama de...
Tort de bezeleSe prepara blatul. Se freaca galbenusurile cu zahar cateva zeci de minute, pana cand amestecul creste si se albeste. Se...
Tort de aluneSe aranjeaza pe un platou randuri de piscoturi stropite in prealabil cu sirop de ananas. Se taie bucatele mici ananasul si se...
Tort de ananas, din piscoturiAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga apoi nucile prajite, coaja de lamaie rasa si bicarbonatul. Se unge apoi o...
Tort cu crema de cafea si albusPentru crema se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si cu apa si se pune pe foc mic sa se topeasca. Pana cand se raceste se...
Tort JoffreSe freaca cu zaharul zece galbenusuri, se adauga coaja si zeama de la lamaie, apoi albusurile batute spuma tare si faina. Se...
Tort DobosSe amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga...
Tort cu portocale si piscoturiAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, pana cand compozitia creste si se intareste. Se pune apoi spuma la caldura, pe foc...
Tort de curmaleAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul tos pana ce spuma creste bine. Se adauga apoi galbenusurile, zeama de portocala si...
Tort de portocaleCele 9 albusuri se bat spuma tare cu 250 gr zahar si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi nuca macinata si se amesteca usor....
Tort de zahar arsGalbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, sarea si romul pana ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga apoi pesmetul,...
Tort de nuca100 gr faina se amesteca impreuna cu oul, mierea, zaharul, bicarbonatul si se framanta bine pana se obtine un aluat potrivit...
Tort de lamaie