Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20...
Vinete cu parmezanMorcovii se taie in bucati mici. Supa de legume se pune la fiert, se adauga morcovii si se fierb cca 15 minute. In acest timp...
Supa de portocale si morcoviSe incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple prapurul cu...
HaggisSe incalzeste cuptorul la 190* C. Se intinde aluatul astfel incat sa acopere o forma de tarta (cca 20 cm diametru) si se da...
Tarta cu ceapa caramelizataSe curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se...
Sos MarinaraSe face un puire din cartofi in care se adauga uleiul de masline, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si sare. Se amesteca...
Aperitiv New ZeelandFrisca impreuna cu iaurtul, mierea, zeama de lamaie si ghimbirul se pune intr-un vas si se amesteca bine. Dovleacul se taie...
Salata de portocale cu dovleacCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce