Imi place tare mult aceasta supa pentru culoarea sa minunata, pentru gustul specific de dovleac, gustul dulceag al cartofului dulce si pentru nota sa asiatica data de laptele de cocos.
Curatati legumele, tocati-le bucati potrivite si lasati-le deoparte. Intr-o oala incapatoare incingeti uleiul de dovleac, adaugati usturoiul tocat marunt, esalota si ardeiul iute tocat marunt. Caliti totul pentru 1 minut, avand grija sa nu ardeti usturoiul. Adaugati dovleacul, cartoful dulce si morcovul, turnati pe deasupra supa de legume sau apa si lasati sa fiarba pana ce legumele sunt moi si patrunse. Turnati amestecul in blenderul Oster si pulsati blenderul pana ce obtineti o crema fina. Turnati laptele de cocos si mai pulsati blenderul de cateva ori. Turnati supa inapoi in oala si aduceti din nou la punctul de fierbere. Potriviti de sare si piper. Turnati supa in boluri si serviti cu seminte de dovleac prajite. Pe deaupra picurati ulei de dovleac.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii