Supa crema de sfecla rosie este o reteta simpla de post. Pentru aceasta reteta de supa avem nevoie de urmatoarele ingrediente: sfecla, telina, ceapa ulei, sare
Tocam marunt ceapa si o inabusim in 4 linguri de apa si ulei. Adaugam apoi sfecla si telina tocate marunt, curatate si spalate in prealabil. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute.
Cu ajutorul unui blender pasam legumele pana obtinem o supa cremoasa de telina. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine si topping de smantana -daca nu e post.
Particip la concursul „ Bucate romanesti pentru zile cand postesti!” si pe Facebook am nickname-ul Pica Flori.
Sursa acestei retete este blogul truedelights
Alte supe recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaClatite pufoase reteta O alta reteta de clatite preparata cu ajutorul lui Breville Panini Maker. Dragul de el, ca tare l-am...
Clatite pufoase reteta cu lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii