• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata
• puneti vinul la redus pe foc, impreuna cu stelutele de anason si bobitele de ienibahar
• cand acesta aproape s-a redus, adaugati prunele mixate, fresh-ul de lamaie si ardeiul iute
• lasati-le la foc mic sa scada si sa se inchege
• adaugati apoi mierea si amidonul si amestecati energic pentru a evita formarea cocoloaselor
• curatati ceafa de porc
• despicati-o pe lungime, acoperiti-o cu o folie de plastic si bateti-o cu un ciocan de carne pana se intinde frumos
• condimentati carnea tocata cu ghimbir, cardamon si chimen, ceapa rosie, sare si piper
• amestecati-o bine si dispuneti-o egal pe lungimea bucatii de ceafa de porc despicata
• peste ea adaugati prunele afumate
• strangeti-o intr-un rulou si legati-o bine cu papiota culinara
• asezonati-o la exterior cu sare, piper si boia
• incingeti uleiul de masline in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saute, adaugati untul si cimbrul si dati culoare ruladei
• stingeti cu vinul rosu si adaugati vasul inapoi in slow cooker Crock Pot 6L Saute
• taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime si adaugati-l deasupra
• stropiti carnea cu putin ulei de masline si putin vin rosu la alegere, adaugati apa si acoperiti carnea cu folie de copt
• porniti slow cooker Crock Pot 6L Saute pe modul de gatire High si setati timpul de 4 ore – in functie de gramajul bucatii de ceafa, timpul poate sa difere mai mult sau mai putin
• asezonati din nou cu sare si piper cu 15 minute inainte de incheierea programului
• odata gatita, serviti-o cu sosul picant incalzit putin in prealabil si chives tocat.
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii