• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama
• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama flexibila
• scoateti oasele pestelui
• asezonati cu sare si piper si asezati-l pe o foaie de copt
• deasupra adaugati untul, zeama de lamaie, feniculul ras, caperele si vinul alb (daca ati filetat pestele, fiecare file trebuie pus separat in hartie de copt)
• impachetati bine, puneti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Chrome impreuna cu apa si setati pe modul de gatire High
• taiati broccoli in buchetele mici si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Chrome impreuna cu pestele; optional, il puteti scoate intr-un castron cu gheata (socul termic ii va mentine culoarea).
Pofta buna!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii