Salata Boeuf cu piept de pui
Cartofii, morcovul si patrunjelul radacina, se spala foarte bine şi se pun in coaja la fiert. Sunt fierti cand furculita intra cu usurinta, dar mijlocul se simte putin tare. Se scurg de apa si se lasa putin la racit. Apoi cu un cutit bine ascutit se curata foarte usor de coaja. In felul acesta zarzavatul a pastrat mai mult gust, dulceata lui nu s-a dus o data cu zeama fiarta. Pieptul de pui se fierbe fara pielita si apoi se scoate carnea de pe oase.
Zarzavatul fiert, castravetii murati, pieptul de pui se taie, toate cu rabdare, in bucati potrivite ca marime cu bobul de mazare. Se amesteca toate cu mazarea scursa, apoi se pun cateva linguri de mustar si se incorporeaza maioneza facuta din 2 doua galbenusuri fierte si un galbenus crud, o lingura de mustar. Se potriveste totul dupa gustul fiecaruia cu maioneza si mustar.
Se pune apoi pe un platou si se orneaza dupa priceperea fiecaruia
Salata Boeuf cu piept de pui se serveste rece, ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaM-am inspirat de la Bucatarul Maniac, pentru ca si deoarece azi am avut in meniu cheesburgeri. Aluaturi de casa.
Chifle pentru burger
Comentarii