Ai nevoie de 600-800 g fileuri de somon proaspat pe care le toci fie la masina de carne, fie la robotul de bucatarie avand grija sa iasa o tocatura n
Ai nevoie de 600-800 g fileuri de somon proaspat pe care le toci fie la masina de carne, fie la robotul de bucatarie avand grija sa iasa o tocatura nu prea fina.
Peste asta adaugi sare, piper alb dupa gust, 2 lg de patrunjel verde tocat, 1 lg de chives tocat (ceapa ciorii), 2 lg amidon de cartofi, 100 ml smantana subtire, 1 ou si amesteci totul la robot pret de 5 minute.
In final se fac burgerii de somon, se prajesc pe fiecare parte timp de 2-3 minute.
Pofta buna!
Reteta Somon burger a fost propusa de Dan@ pe forum culinar.ro
Alte retete cu somon gasiti aici:
Chiftele de somon cu capere,
Somon in scoici din aluat frantuzesc,
Tuna Dippers, chiftelute de peste
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii