Mielul cu rozmarin si cimbru este o reteta pentru meniul de Paste. Pentru a prepara aceasta reteta de miel cu rozmarin si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: miel, rozmarin, cimbru, untura, foi de dafin, sare, piper.
Pentru a prepara mielul cu rozmarin trebuie sa ne pregatim din timp ingredientele. Va iesi o friptura de miel delicioasa. Mielul se taie in bucati si se pune intr-un ceaun mare, cu untura, condimente si apa. Se amesteca din cand in cand si se mai adauga cate putina apa. Se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe oase si zeama a scazut.Cand s-a racit, se indeparteaza toate oasele. Se pune in vase. Cand s-a intarit, se taie felli.
Se poate servi rece sau cald, cu mamaliga.
Alte retete recomandate:
Mancare de miel cu vin si oregano
Drob de miel in pahar
Drob de miel
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii