Iata o reteta delicioasa, simpla si fara grasimi! Crochete rumene din conopida, coapte in cuptor, aromate si numai bune pentru o gustare rapida!
Rupe conopida in buchetele, spal-o bine si pune-o sa fiarba pentru 10 minute in apa clocotita cu putina sare. Scurge-o, clateste-o cu apa rece si las-o intr-o sita. Taie apoi conopida in cubulete si amestec-o cu branza data pe razatoarea cu ochiuri mari. Adauga ouale, mararul, pesmetul si optional, semintele de pin, pentru o textura crocanta. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia. Formeaza crochetele si asaza-le intr-o tava, pe hartie de copt. Pune tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 20 de minute, pana se rumenesc usor deasupra. Lasa crochetele putin la racit si serveste-le alaturi de un sos cu iaurt, marar si usturoi
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO reteta de ciabatta usoara si ultra rapida, fara maia.Tot ce avem de facut este sa amestecam aluatul cu o lingura, apoi sa...
Ciabatta cu maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii