Tocanita de somon constituie o importanta sursa de omega 3 si vitamina C. Aceasta reteta de tocanita o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu peste.
Tocanita de somon este usor de preparat si foarte gustoasa si sanatoasa. Se calesc ardeii, ceapa si cartofii tocati marunt. Se amesteca continuu, pana legumele devin aurii. Se adauga apoi boiaua, usturoiul, cimbrul si rosiile. Se lasa sa dea in clocot, apoi se pune capacul si se lasa la fiert la foc mic 12 minute. Se asezoneaza tocanita apoi se pune deasupra somonul, cu pielea in jos. Se pun din nou capacul si se lasa la fiert inca 10 minute, pana se face pestele.
Tocanita de somon se serveste calda, presarata cu patrunjel verde tocat.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii