Somonul la cuptor cu sos de soia poate fi preparat pentru o cina usoara sau o masa de week-end, impreuna cu cei dragi.
Mod prepararare:
Fileurile de peste se curata, se spala si se taie in 3-4 bucati, se presoara sare si piper pe ele si apoi se pun intr-o tava yena care a fost unsa cu ulei...si se da la cuptor la 425F/220C pt 10 min.
Intre timp se pregateste sosul, amestecand toate ingredientele. Apoi se ung fileuri cu acest sos...si se mai da iarasi la cuptor pt inca 15-25 min la 200C/400F (depinde de fiecare cuptor cum coace) pana se rumenesc.
Somonul la cuptor cu sos de soia se poate servi alaturi de o garnitura de orez sau o salata mixta.
Reteta de somon la cuptor cu sos de soia a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Retetele familiei.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii