Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximat
Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute.
Se pune o jumatate de lingurita de boia de ardei, o lingurita de pasta de ardei iute, se amesteca si se mai lasa sa fiarba la foc mic pana se prajeste carnatul si se inmoaie legumele. Se adauga fasolea boabe fiarta; am fiert-o cu o seara inainte acasa; am pus o lingura de faina alba, am adaugat sucul de rosii, mirodeniile si cuburile de concentrat, si se lasa la fiert toate pentru a se omogeniza aromele si a se forma sosul. Dupa aproximativ 15 minute mancarea este gata. Are un gust delicios datorita prepararii la ceaun, pe foc de lemne.
Se serveste cu paine proaspata de casa si cu ardei iuti murati. Alte retete recomandate:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii