Fasolea batuta cu ceapa este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole aveti nevoie de morcovi, ceapa, carnat si condimente.
Fasolea batuta cu ceapa este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole se lasa la inmuiat fasolea 12 ore apoi se pune la fiert in apa, se schimba apa de 3 ori. Cand e aproape fiarta se pune morcovul ras si vegeta. Dupa ce au fiert toate se strecoara si se mixeaza sau se bate fasolea, se adauga apa in care a fiert pentru o compozitie mai subire, ca o smantana.Se pune 50 ml ulei si boiaua.
Se toaca ceapa si se taie carnatul apoi se calesc in restul de ulei.
Fasolea batuta cu ceapa se serveste calda, cu ardei copti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii