Pastrama de miel este o mancare a carei reteta o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de miel. Pentru a o prepara aveti nevoie de carne de miel, vin alb, usturoi, pasta de tomate si mirodenii.
Pastrama de miel este delicioasa. Pentru a prepara pastrama se spala carnea de miel si se taie dupa preferinte. Se toaca marunt usturoiul si se amesteca cu vinul, foile de dafin, boabele de piper, pasta de tomate, sare, piper, busuioc si maghiran dupa gust. Se pune carnea in baitul pregatit si se lasa la rece 3 zile. Se scoate apoi din bait si se pune la prajit pe gratar.
Pastrama se serveste alaturi de orice garnitura de legume.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaDaca tot este cald afara am venit cu un desert racoros pentru voi!
Desert rece cu ananas
Comentarii