Drob de miel cu ceapa verde

Drob de miel cu ceapa verde este o reteta de drob pentru care se pune mai intai apa cu sare la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga maruntaiele de miel, curatate si spalate. Se adauga apoi si legumele.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Drob de miel cu ceapa verde

Ingrediente

  • Inima
  • ficatul si plamanii de la miel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o radacina de patrunjel
  • 34 oua
  • 4 legaturi cu ceapa verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 prapur sau o foaie de aluat
  • 1 felie paine
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Drob de miel cu ceapa verde este o reteta simpla si gustoasa, excelenta pentru masa de Pasti.

Drob de miel cu ceapa verde este o reteta de drob pentru care se pune mai intai apa cu sare la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga maruntaiele de miel, curatate si spalate. Se adauga apoi si legumele.Se pune apa cu sare la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot se adauga maruntaiele de miel, curatate si spalate. Se adauga o ceapa, un morcov, un patrunjel si se lasa totul la fiert la foc mic. Se lasa sa se raceasca, dupa ce au fiert, iar apoi se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de paine muiat in apa si stors.

Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata marunt, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Prapurul se spala bine,. Se unge un vas cu ulei, se asaza prapurul, se intinde pana sus, pe peretii laterali dupa care se toarna compozitia pentru drobul de miel nauntru. Se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor la copt.


Se serveste cald, taiat felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Negresa cu branza si cirese
1
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
2
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
3
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
4
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
5
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia