Cheesecake cu capsuni este o reteta de prajitura cu crema de branza foarte simplu si rapid de preparat. Are o baza de biscuiti crocanta, crema fina de branza, si topping fructat de capsuni.
Biscuiti i-am bagat la robot pana sau faramitat si ii amestecam cu cele 8 linguri de lapte si untul topit. Intr-o tava cu pereti detasabili am pus biscuiti si am nivelat usor cu dosul lingurei. Pana vom face crema putem da la frigider tava.
Batem crema de branza cu mascarponele si zaharul pudra nu mai mult de 3 minutele, dupa care adaugam frisca batuta si pastaia de vanilie. Punem crema rezultata peste biscuiti si dam la frigider sau la congelator insa nu mai mult de 15-20 minute, insa la frigider o putem lasa lejer peste noapte.
Intr-o craticioara am pus apa si zaharul sa dea putin in clocot dupa care am adaugat si capsunile, amestecam usor sa nu se lipeasca cand e putin inchegata o dam la rece apoi o turnam peste prajiturica.
Cheesecake-ul cu capsuni se serveste rece.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii