Supa din carne de vita cu ravioli

Pentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 350 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • morcovi - 150 g
  • ceapa - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 2 cuburi MAGGI de vita
  • Pentru Ravioli:
  • carne de vita - 100 g
  • faina - 150 g
  • oua - 2 bucati
  • piper macinat si boabe
  • dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Carnea se fierbe in cca 2-3 l de apa cu sare. Se spumeaza. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovi, telina, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cuburile MAGGI si piper boabe. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot in alt vas. Separat, se prepara Ravioli - faina, 1 ou si sare, din care se face o coca. Carnea fiarta si racita (120 g se da prin masina de tocat) se amesteca cu 1 ou, sare si piper. Coca se intinde sub forma unor patrate de 3-4 cm, care se umplu cu compozitia de carne si se impaturesc in forma de triunghi, presand bine marginile. Ravioli se fierb in apa clocotita cu sare timp de 15 minute. Se adauga in supa.

Supa din carne de vita cu ravioli se serveste cu cate 2-3 ravioli la portie si patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Bulgur colorat cu snitele de soia
4
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce