Pentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.
Pentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina si piper. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot din vas. Supa se strecoara. Carnea se portioneaza in 5 bucati si se introduce in supa. Se adauga taiteii fierti in apa cu sare si trecuti prin jet de apa.
Supa din carne de pui rasol cu taitei se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii