Se spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se pune apoi sa fiarba in apa rece ca
Se spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se pune apoi sa fiarba in apa rece cat sa-l acopere, se spumuieste cand da in clocot si se lasa sa fiarba la foc mic. Se spumuieste des, pentru ca supa sa ramana limpede. Cand carnea s-a inmuiat usor, se adauga zarzavatul intreg si se lasa sa fiarba in continuare. Se sareaza, apoi se pun merele curatate de coaja si taiate felii subtiri sa fiarba in supa, la un sfert de ora dupa ce s-a pus zarzavatul. Cand merele sunt fierte, se ia oala de pe foc, se drege supa cu ou batut cu smantana, se acreste dupa gust (supa este foarte dulce) cu zeama de la o jumatate de lamaie si se serveste calda, dar este buna si rece.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de pui cu galuste
Supa de spanac
Ciorba radauteana
Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorSupa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...
Supa de pui cu galuste• amestecati intr-un bol ceapa taiata cubulete, morcovii rasi, ciupercile taiate cubulete si orezul spalat in mai multe ape•
Ardei umpluti cu orez si legumeO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure. Pofta buna!
Mancarica de galbiori cu smantanaO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosSe mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.
Madlene cu suc de clementine
Comentarii