Supa de curcan cu galuste este delicioasa si sanatoasa. Pentru a face aceasta reteta de supa de curcan aveti nevoie de legume: morcovi,patrunjel, telina, ceapa, desigur carne de curcan,iar pentru galuste gris si oua
Se pune la fiert carnea impreuna cu legumele. Se lasa sa fiarba circa o ora jumate dupa care se strecoara. Pentru ca supa sa ramana limpede, galustele se pot fierbe separat in apa cu sare.
Pentru prepararea galustelor se bate oul cu sare si putin bibarbonat dupa care adauga treptat gris si o lingurita de ulei, amesteand continuu pana se obtine consistenta optima. Se fierb galustele asa cum v-am spus mai devreme si se pun in supa cu ajutorul unei spumiere.
Se asezoneaza cu patrunjel frunze (verde su uscat) presarat chiar inainte de servire.
Alte retete recomandate:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii