Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere. F
Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere.
Fierbem intr-o oala cu presiune, in apa rece, la foc mic 45 de minute. Punem carnea in alta oala, adaugam legumele in afara de varza si conopida, presaram cu nucsoara, ghimbir si piper macinat si fierbem mai departe la foc mic.
Cand ingredientele devin moi, adaugam varza si conopida. Intre timp gustam sa vedem daca supa este suficient de sarata.
Scoatem putina zeama intr-o oala mai mica si fierbem in ea taiteii de supa.
Strecuram supa si punem carnea si legumele in vase diferite.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de sfecla rosie cu rosie
Ciorba de salata ca la Brasov
Supa de pui cu galuste
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii