Supa crema de fasole pastai cu spanac si afumatura

Un deliciu care merita incercat!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de fasole pastai cu spanac si afumatura

Ingrediente

  • dafin
  • 200 g fasole pastai
  • 3 linguri de piure de spanac
  • o ceapa rosie
  • o capatana mica de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 1/2 ardei iute
  • fara seminte
  • 150 g afumatura(scarita)
  • sare
  • o lingurita amestec de condimente uscate(maghiran
  • cimbrisor
  • piper
  • dafin
  • oregano
  • busuioc)
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare
  • ulei de masline cateva rondele de masline
  • 3-4 rosioare cherry
  • 100 g unt

Mod de preparare

Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura apoi se scoate si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,fasolea verde pastai,spanacul piure,rosiile cherry taiate in sferturi,si 2-3 rondele de ardei iute fara samburi.

Adaugam un praf de condimente,lingurita de legume deshidratate fara sare,adaugam 300 ml apa,amestecam,potrivim de sare si lasam sa fiarba inabusit pana scade zeama la jumatate.

Intre timp patrunjelul spalat si scurs se taie marunt si se da la blender cu usturoiul,un strop de ulei de masline si cateva bucatele de afumatura.Din amestecul-pasta obtinut oprim jumatate de cantitate pe care o amestecam cu untul moale ,la temperatura camerei.

Cealalta jumatate o lasam in cana si adaugam peste ea legumele din tigaie si le blenduim bine pana obtinem o crema fina.

Aceasta supa se serveste afumatura rumenita ,presarata deasupra si cu paine prajita unsa cu untul aromat pregatit.Este o supa foarte deliciasa!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca poloneza
1
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
2
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
3
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
4
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
5
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce