Se toaca ceapa si usturoiul. Carnea se prajeste in ulei incins, apoi se coate din vas si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga din nou carnea, se p
Se toaca ceapa si usturoiul. Carnea se prajeste in ulei incins, apoi se coate din vas si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga din nou carnea, se pudreaza cu boiaua, apoi se toarna supa si se adauga rosiile. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se acopera cu un capac si se lasa la inabusit 60 de minute. Se taie in jumatate ardeii si se taie cuburi. Se adauga la gulas si se mai fierbe 30 minute. Se adauga supa sau apa, apoi smantana.
Se serveste cald, cu taietei fierti.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii