Ciorba picanta

Carnea macra si carnea de vita cu os se pun cu apa la fiert .Ceapa se taie marunt, se inabusa in ulei si se stinge cu ketchup.Cand carnea este bine f

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (pentru 6 portii): 500g.carne de vita(cu os)
  • 200g.carne macra de vita
  • 100g.costita afumata(cu sorici)
  • 70g.crenvusti
  • 120g.rinichi fierti
  • 70g.carne de pui
  • 200g.ceapa
  • 100g.castraveti murati
  • 180g.masline verzi
  • 80g.masline negre
  • fara samburi
  • 80g.ketchup picant
  • 50ml. ulei
  • 100g. smantana
  • condimente
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Carnea macra si carnea de vita cu os se pun cu apa la fiert .Ceapa se taie marunt, se inabusa in ulei si se stinge cu ketchup.Cand carnea este bine fiarta, se adauga la supa ceapa inabusita si castravetii murati (curatati de coaja si taiati marunt) si se lasa sa fiarba timp de 4-5 minute, apoi se adauga boabe de piper negru, foaia de dafin si toate produsele de carne (fierte si taiate in felii de 2-3 mm. grosime si 2-2,5 cm. lungime), maslinele verzi si cateva masline fara samburi. Cu cat sunt mai multe feluri de carne, cu atat ciorba va fi mai buna. Se fierbe totul pana este gata.
Inainte de a servi ciorba la masa, se pun in fiecare farfurie cateva rondele de masline negre fara samburi, o lingurita de smantana, o felie de lamaie fara coaja si verdeata proaspata, taiata marunt-patrunjel, marar, busuioc sau hasmatuchi. Pentru ca ciorba sa fie mai gustoasa ,la sfarsit , se poate adauga putina saramura de la castraveti, fiarta in prealabil.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
1
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
2
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
3
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
4
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
5
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia