Ciorba de perisoare gatita in Express Cooker

Ciorba de perisoare este delicioasa, iar acum o poti pregati fara sa trebuiasca sa stai langa oala mereu, in noul Express Cooker.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de perisoare gatita in Express Cooker

Ingrediente

  • • 500 g carne tocata amestec
  • • 80 g orez
  • • marar tocat
  • • sare
  • • piper
  • • 2 oua
  • • 2 morcovi
  • • 2 cepe
  • • 100 g telina
  • • 1 ardei gras
  • • suc de rosii

Mod de preparare

Pentru prepararea perisoarelor se amesteca intr-un bol carnea tocata, orezul, o ceapa, 2 oua si mararul, se adauga sare si piper după gust, dupa care se formeaza bilute. Legumele ramase se toaca in cubulete mici http://www.top-shop.ro/bucatarie_casa/express_cooker.html impreuna cu 1.5 l de apa.

Se pune capacul, se pune aparatul in priza si se apasa butonul „Ciorba". Se lasa 30 minute la fiert, dupa care se adauga perisoarele, plus o cana de suc de rosii sau rosii proaspete tocate (pot fi oparite in prealabil pentru a se indeparta coaja daca e mai tare).

Se lasa din nou la fiert pana la terminarea programului si apoi se adauga jumatate de litru de bors (deja fiert), dupa gust. Dupa ce s-a pus borsul, se mai lasa la fiert timp de 5 minute. La final, se pune sare si leustean dupa gust.

! Tips:

Pentru ca perisoarele sa ramana intregi si sa nu se lipeasca de mana, puteti sa umeziti din cand in cand palmele cu apa rece.

Avertisment:

Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grija la aburul fierbinte.


Serviti ciorba de perisoare calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
1
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Coronita aperitiv cu carne si legume
2
Aperitive cu carne

Coronita aperitiv cu carne si legume

Coronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....

Coronita aperitiv cu carne si legume
Ciorba cu coasta afumata
3
Borsuri

Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)

Ciorba cu coasta afumata
Rosii cherry la borcan
4
Conserve de iarna

Rosii cherry la borcan

Pentru ca in mica gradina pe care o avem, sunt multe astfel de rosii, mi-am dorit ca sa le pot folosi si iarna asa ca le-am...

Rosii cherry la borcan
Nectar de caise
5
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Parteneri
Clatite din aluat de negresa
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia