Ciorba de perisoare gatita in Express Cooker

Ciorba de perisoare este delicioasa, iar acum o poti pregati fara sa trebuiasca sa stai langa oala mereu, in noul Express Cooker.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de perisoare gatita in Express Cooker

Ingrediente

  • • 500 g carne tocata amestec
  • • 80 g orez
  • • marar tocat
  • • sare
  • • piper
  • • 2 oua
  • • 2 morcovi
  • • 2 cepe
  • • 100 g telina
  • • 1 ardei gras
  • • suc de rosii

Mod de preparare

Pentru prepararea perisoarelor se amesteca intr-un bol carnea tocata, orezul, o ceapa, 2 oua si mararul, se adauga sare si piper după gust, dupa care se formeaza bilute. Legumele ramase se toaca in cubulete mici http://www.top-shop.ro/bucatarie_casa/express_cooker.html impreuna cu 1.5 l de apa.

Se pune capacul, se pune aparatul in priza si se apasa butonul „Ciorba". Se lasa 30 minute la fiert, dupa care se adauga perisoarele, plus o cana de suc de rosii sau rosii proaspete tocate (pot fi oparite in prealabil pentru a se indeparta coaja daca e mai tare).

Se lasa din nou la fiert pana la terminarea programului si apoi se adauga jumatate de litru de bors (deja fiert), dupa gust. Dupa ce s-a pus borsul, se mai lasa la fiert timp de 5 minute. La final, se pune sare si leustean dupa gust.

! Tips:

Pentru ca perisoarele sa ramana intregi si sa nu se lipeasca de mana, puteti sa umeziti din cand in cand palmele cu apa rece.

Avertisment:

Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grija la aburul fierbinte.


Serviti ciorba de perisoare calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Snitel de curcan

Snitel de curcan

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...

Snitel de curcan
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...

Ciorba ardeleneasca
Cele mai apreciate rețete
Dulceata de gutui
1
Dulceata

Dulceata de gutui

Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...

Dulceata de gutui
Salam de biscuiţi reţetă
2
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
3
Dulciuri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)

Un desert rapid si delicios, care merita incercat.

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
Placinta cu mere
4
Prajituri

Placinta cu mere

Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...

Placinta cu mere
Salata cu oua si pui
5
Salate din carne de pasare

Salata cu oua si pui

Salata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.

Salata cu oua si pui
Parteneri
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Trubochki - Cornulete Rusesti
ReteteCulinare.RO

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia