Se fileteaza pestii, iar fileurile se taie in bucati. Se calesc prazul, feniculul, ceapa si usturoiul maruntite. Se adauga apoi rosiile taiate in buc
Se fileteaza pestii, iar fileurile se taie in bucati. Se calesc prazul, feniculul, ceapa si usturoiul maruntite. Se adauga apoi rosiile taiate in bucati si pasta de tomate. Se amesteca bine apoi se pun in vas oasele de peste ramase de la filetare, taiate in bucati. Se adauga supa de peste si se lasa totul la fiert, la foc mic. Se curata de spuma, iar dupa 10 minute se adauga 1 legatura de patrunjel intreg, cimbrul, foile de dafin, semintele de fenicul, coaja de portocala, si sofranul. Se lasa totul la fiert aproximativ o ora, apoi se strecoara supa intr-un alt vas. Se pun cartofii curatati si taiati in cuburi in supa, ouzo-ul, sarea si piperul. Se mai fierbe supa 15 minute, dupa care se adauga bucatile de file de peste si scoicile.
Cand acestea din urma se deschid, se adauga patrunjelul ramas, tocat marunt si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote dupa care s epoate servi.Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Pulpe de pui la cuptor Muschi de porc la cuptor
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii