Supa de zarzavat cu carne nu numai ca este foarte sanatoasa si plina de vitamine, dar este si o mancare delicioasa. Avem nevoie si de o radacina de patrunjel.
Supa de zarzavat nu numai ca este foarte sanatoasa si plina de vitamine, dar este si o mancare delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de supa mai intai morcovul, patrunjelul si prazul se taie fin ca taiteii, iar cartofii se taie putin mai grosi. Se pun la fiert in supa strecurata. Se adauga sare cat trebuie.
Supa de zarzavat se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaDe cand am descoperit aici pe bucataras ca pot folosi perisoarele si altfel decat in ciorba, le tot combin in diverse sosuri...
Perisoare si oua posate in piure de spanacReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii