Pentru supa delicioasa de chimen se curata zarzavatul, se spala si se pune cu apa la fiert, iar cand este foarte bine fiert, se strecoara zeama.
Pentru supa delicioasa de chimen se curata zarzavatul, se spala si se pune cu apa la fiert, iar cand este foarte bine fiert, se strecoara zeama. Se topeste grasimea, se adauga faina, apoi chimenul, care a fost usor pisat pentru a da un gust bun. Se amesteca bine, apoi se pun 2-3 linguri de supa si, dupa cateva clocote, se rastoarna in oala. Se mai lasa sa fiarba la foc potrivit 15-20 min. Se potriveste de sare. Fiarta cu un os sau cu zeama de carne supa devine mai gustoasa si mai hranitoare.
Se serveste la masa cu crutoane de paine prajita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii