Pentru supa de varza cu legume si smantana varza se curata, se spala si se taie felii. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie fasii inguste.
Pentru supa de varza cu legume si smantana varza se curata, se spala si se taie felii. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie fasii inguste. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste. Apa se indeparteaza. Fideaua se fierbe si se trece prin jet de apa rece. Se prepara supa de oase. Varza, morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei cu 50 ml supa de oase. Se adauga restul de supa, sarea si se fierb impreuna. Aproape de final, se adauga fideaua.
Supa de varza cu legume si smantana se serveste fierbinte cu smantana sau iaurt deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii