Supa de rosii cu piept de pui este o supa delicioasa si sanatoasa, o supa cu multe vitamine si consistenta, potrivita si pentru copii.
Se caleste in uleiul de masline ceapa cu usturoiul, se adauga rosiile taiate bucati, sucul de rosii, orezul si se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga pieptul taiat si fiert inainte. Se potriveste de sare si piper, se mai lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se stinge focul si se adauga oregano. Se serveste cu smantana.
De mare ajutor este tehnologia 3D a aparatului datorita careia caldura actioneaza uniform, nemaifiind nevoie sa amestec, ca sa nu mai vorbim de functia “keep warm” care pastreaza mancarea calda dupa terminarea procesului de incalzire.
Intr-o epoca in care suntem bombardati cu informatii despre cat de important este sa mancam sanatos, din punctul meu de vedere cel mai important beneficiu pe care ni-l ofera Philips MultiCooker este faptul ca, datorita valvei ajustabile si sistemului de gatire computerizat, alimentele gatite isi pastreaza gustul si valorile nutritive.
Supa de rosii cu piept de pui se serveste calda !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii