Indepartam coditele rosiilor, le oparim si le curatam. Le pisam printr-o sita si dupa ce se racesc putin le punem intr-un vas la frigider. Intre timp
Indepartam coditele rosiilor, le oparim si le curatam. Le pisam printr-o sita si dupa ce se racesc putin le punem intr-un vas la frigider.
Intre timp curatam castravetii si ii taiem impreuna cu ardeii rosii si galbeni in cubulete. Rupem frunzele de telina spalate si uscate si le maruntim.
Scoatem rosiile de la frigider. Le presaram cu sare, piper, ulei de masline, usturoi pisat si coriandru macinat.
Condimentam zeama de lamaie picant, putem adauga chiar si un pic de zahar si atata apa rece ca gheata cat sa obtinem o supa de 1-2 l.
Adaugam toate legumele si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata din piept de pui ciuperci si castraveti murati
Budinca de spanac si sunca
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii