Supa de rosii a la China este o supa de inspiratie asiatica, usor de facut si foarte racoroasa si satioasa.
Se incinge uleiul si se introduc firele de busuioc pentru un minut, dupa care se scot.
Se pune in uleiul ramas arpagicul tocat marunt, ghimbirul ras, untul si se lasa pe foc 1-2 minute. Se toarna apoi sucul de rosii, 200 ml de apa, 50 ml de lapte, se acopera si se fierbe 10 minute. Se adauga, dupa gust, zahar, sare, piper. Se adauga din nou crengutele de busuioc.
Supa de rosii se serveste cu crutoane sau bulete de orez.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii