Aadas bil hamoud ("linte prin lamaie") este o supa libaneza, foarte delicioasa, si foarte apreciata de vegetarieni si de iubitorii de linte. Lintea in combinatie cu lamaia, e dementiala!!
Se spala frunzele, si cu ajutorul unui cutit se indeparteaza pielita, dupa care se taie.
Spalam lintea, taiem cartofii cubulete, si le punem la fiert toate impreuna in 3-4 l apa.
Se taie ceapa marunt, se caleste putin ,se adauga usturoiul zdrobit/pisat .......... si se adauga la supa.
Se lasa sa fiarba la foc mediu pt 20-25 min!!!!!(eu am lasat 25 min )
Se ia de pe foc si se adauga zeama de la 1 1/2 lamai , sau dupa gust!
Reteta de supa de linte a fost propusa de elena_antony pe forum culinar.
Serviti supa de linte cu lamaie calduta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii