Supa de fasole boabe si cus-cus

Se calesc: ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovii (cubulete mici),apoi se adauga boabele de fasole ,mazarea si apa si se fierb(se poate folosi supa i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Supa de fasole boabe si cus-cus

Ingrediente

  • Kosksu with broad beans
  • 300 gr boabe mari de fasole(proaspta daca aveti)
  • 200 gr boabe de mazare
  • o ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • un morcov
  • cam 100-150 gr cus-cus
  • 4 cartofi medii
  • sare
  • pasta de rosii
  • cam 4-5 linguri

Mod de preparare

Se calesc: ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovii (cubulete mici),apoi se adauga boabele de fasole ,mazarea si apa si se fierb(se poate folosi supa in loc de apa,sau din cub de supa).Se sareaza dupa gust.

Cand sunt pe jumatate fierte,se pun cartofii cubulete si se fierb in continuare.Punem pasta de rosii in supa.

Separat,se fierbe cus-cus-ul si cand e fiert,strecuram cus-cus-ul si adaugam in supa care fierbe.

Cartofii fierti,se pasereaza(ori se scot pe o farfurie si se pasereaza,ori direct in supa).Se mai da un clocot si se stinge focul.

Cus-cus-ul se va mai umfla in supa dupa ce s-a inchis focul,asa se mananca,e mai groasa.


Pofta buna!

Reteta Supa de fasole boabe si cus-cus a fost propusa de cristina-simona pe forum culinar.ro

Alte retete de supe gasiti aici:

Supa-crema cu dovleac ,

Supa crema de galbiori cu verdeata,

Supa de mazare uscata pasata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Negresa cu branza si cirese
1
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
2
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
3
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
4
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
5
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia