Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.
Pentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Se prepara supa de oase si taiteii de casa. Cartofii se fierb in supa de oase cca 10 minute. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se racesc si se introduc in supa, continuand fierberea. Ceapa se inabusa in ulei cu 50 ml supa.
Se adauga pasta de tomate, sare si piper si se toarna in supa, continuand fierberea 5 minute.
Supa cu taitei si cartofi se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra si smantana sau iaurt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii