Pentru supa crema de legume cu crutoane punem intr-o cratita la calit 75 ml de ulei, in care adaugam un morcov ras pe razatoarea mica.
Pentru supa crema de legume cu crutoane punem intr-o cratita la calit 75 ml de ulei, in care adaugam un morcov ras pe razatoarea mica. Dupa ce am calit morcovul, stingem cu 2 l de apa, apoi adaugam 2-3 linguri de zarzavat din conserve pentru iarna, patru cartofi taiati cuburi, o ceapa tocata marunt si lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert, strecuram supa, pasam zarzavatul, amestecam supa cu zarzavatul pasat, punem o lingura de delicat, dam gust de sare, mai dam un clocot, apoi dam deoparte si decoram cu verdeata. Este o reteta de post.
Supa crema de legume se serveste cu crutoane din paine, care se fac din felii de franzela taiata cuburi mici si pusa in tava unsa cu ulei, dupa care dam la cuptor pentru a se rumeni putin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii