Se curata telina si ceapa, se spala si se pun la fiert, fie in apa, fie in zeama de carne. Se lasa sa fiarba 30 de minute, dupa care se adauga cartof
Se curata telina si ceapa, se spala si se pun la fiert, fie in apa, fie in zeama de carne. Se lasa sa fiarba 30 de minute, dupa care se adauga
cartofii, curatati si spalati. Cind legumele au fiert, se strecoara supa in alt vas, se trec legumele prin sita, se subtiaza cu laptele si cu zeama in care au fiert, se sareaza, se adauga untul si se lasa sa fiarba, pe foc
potrivit, pina se ingroase supa.
Cind este gata, se serveste cu smintina si cu patrunjel verde tocat.
Se poate servi si cu crutoane din piine, prajite in unt.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii