Supa crema de legume de vara este o supa satioasa, sanatoasa si delicioasa.
Legumele se taie cubulete. Intr-o cratita se pune la fierta apa, adaugam putina sare si adaugam legumele in momentul in care apa incepe sa fiarba. Se lasa la fiert 20 -30 minute. Dupa ce au fiert legumele se scot si se lasa la scurs. Legumele se mixeaza cu ajutorul blenderului. Se poate adauga si o lingura de ului atunci cand se piseaza legumele. Supa crema se subtiaza cu zeama in care au fiert legumele. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Se serveste cu crutoane.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii