Supele crema sunt foarte satioase, usor de facut si pot fi facute in diverse combinatii.
Pregatim legumele: Desfacem broccoli in buchetele si il punem in apa rece .
Morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul le curatam ,spalam si taiem in bucati (cu cat vor fi bucatile mai mici cu atat se vor gati mai repede).
Intr-o oala punem apa pe foc (in loc de apa puteti folosi fond de legume sau carne) si o lasam sa fiarba. Adaugam morcovul taiat bucati, cartoful usturoiul si ceapa si lasam sa fiarba cam 10 minute.
Adaugam brocoli si dupa 5 minute punem sare, piper si nucsoara precum si nucile si migdalele. Dam oala deoparte si cu ajutorul blenderului facem un piure fin. Punem din nou pe foc si cand da in clocot adaugam crema de soia . Lasam sa clocoteasca de cateva ori si servim calda cu bucati de nuci si migdale usor prajite sau crutoane.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii