• decojiti dovleacul si il taiati-l cubulete mici • decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cubulete
• decojiti dovleacul si il taiati-l cubulete mici
• decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cubulete mici
• puneti-le la fiert cu o lingura de sare
• in momentul in care au fiert scurgeti intr-o oala zeama (o veti folosi mai tarziu)
• tocati busuiocul marunt si adaugati-l peste legume
• mixati legumele impreuna cu busuiocul in blenderul Oster Classic Pro
• intr-un castron amestecati smantana cu cate un polonic de zeama – incercati sa o aduceti la aceeasi temperatura cu zeama, incet, pentru a nu se taia
• in momentul in care ati incorporat 7 polonice de zeama cu smantana, adaugati-o peste legumele pasate si le puneti inapoi pe foc
• micsorati focul si dati branza de burduf prin razatoare
• incorporati si branza de burduf si amestecati pentru inca cateva minute pe aragaz, la foc mic
• prajiti semintele si puneti-le in castron, ca un decor delicios deasupra supei
• optional, o puteti servi si cu crutoane sau cu bucati de chorizo prajit.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii